G.Ʃ.ℕ. 4ℤ (Geometric@l Ʃcho of ℕature for ℤ) Adlı E-Twinning Projemiz Çalışmalarına Devam Ediyor

Okulumuz öğretmenlerinden Seçil BİLGİN İin ortağı olduğu G.Ʃ.ℕ. 4ℤ (Geometric@l Ʃcho of ℕature for ℤ) e Twinning projesi okulumuz 9 /D ve 9 / H sınıfından 4 öğrenci ve 10 / A ve 10 / B sınıflarından 4 öğrenci olmak üzere 8 öğrenci ile çalışmalarına başladı. Projede Türkiye den 7 İtalya ve Sırbistandan birer ortak ve 74 öğrenci bulunmaktadır. Bu proje öğrencilerin  matematiğin bilim, teknoloji, mühendislik ve sanattaki yerini keşfetmelerini ve bu doğrultuda ürünler üretmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.Ayrıca öğrencilerimizin yabancı dil ve digital  becerilerini geliştirmeleri,matematiğin farklı yönlerini keşfetmeleri ve farklı web 2.0 araçları kullanabilme becerisi geliştirmeleri beklenmektedir.

14-12-202114-12-2021

Yayın: 14.12.2021 - Güncelleme: 14.12.2021 13:41 - Görüntülenme: 307