MANİSA / SALİHLİ - Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımızı Gerçekleştirdik

Şbt

"2021-2-TR01-KA210-SCH-000048395" proje nolu ve "DIFFERENT FLOWERS MAKE A BOUQUET" isimli Erasmus+ KA210 SCH Okul Ortaklığı projemiz kapsamında Yunanistan'dan 5 öğrenci ve 2 öğretmeni, Romanya'dan 5 öğrenci 2 öğretmen ve 1 öğrenci velisini okulumuzda 5 gün boyunca misafir ettik. Katılımcılar, dijital araçları kullanarak kapsayıcı eğitim temasında çeşitli aktivitelere katılmışlardır.

Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerini Okulumuzda Ağırladık

Kas

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Düzenlediği OKU-YORUM YAZI-YORUM Projesi Kapsamında Çalışmalarımıza Başladık

Ekm

10-12 Ekim 2022 tarihleri arasında Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan "Flowers In Our Bouquet" adlı proje etkinliğimize ait değerlendirme broşürü hazırlanmıştır.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında kahraman gazilerimizi okulumuzda misafir ettik. Bugün; vatanımızın bütünlüğü, milletimizin istiklal ve istikbali için şehitlik niyetiyle girdiği mücadeleden gazilik onuruyla çıkan kahramanların şan ve şeref günüdür. Bu bağlamda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

2021 Yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı 2. Round'da Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe verilmesi kabul edilen ve yürütücüsü olduğumuz "Different Flowers Make A Bouquet" adlı Erasmus+ projemiz kapsamında Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşecek Öğretmen Eğitimine katılacak öğretmenlerimiz faaliyet öncesi Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut YENEN'i ziyaret ettiler. Katılımcılar, proje kapsamında yapılacak olan faaliyetler ve proje içeriği hakkında Sayın Müdürümüze bilgi vermişlerdir.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Alim TURGUT'un açılış konuşması ile başlamıştır. Okulumuza yeni gelen öğrencileri temsilen 9/A sınıfı öğrencisi Nesibe DOĞAN'ın konuşmasının ardından mezun öğrencilerimizi temsilen Ayla GÜRPINAR konuşma yapmıştır. Okulumuzun adını aldığı Necip Fazıl Kısakürek'in hayatını ve eserlerini konu alan ilk ders, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ali KARAOĞLU tarafından yapılmıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının tüm paydaşlarımız için sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olması temennisiyle tören sona ermiştir.

May

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği 'Öyküleriyle Türkülerimiz' türkü yarışmasında Ege Bölgesi Finalinde birinci olduk.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

May

Gençlik Haftası Kapsamında Düzenlenen Okullar Arası Basketbol Şampiyonasında İlçe İkincisi Olduk

May