MANİSA / SALİHLİ - Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi

Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Tarihleri belli olmuştur. Sınav tarihlerine aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz.

Tem

Sevgili öğrencimiz, okulumuza hoşgeldiniz. Pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin velileri ile birlikte aşağıdaki belgeleri hazırlayarak belirtilen başvuru tarihleri içerisinde okulumuz idaresine başvurması gerekmektedir. Lütfen gerekli evrakları eksiksiz ve sıralı olarak hazırlayınız.

Ock

"2021-2-TR01-KA210-SCH-000048395" nolu ve "Different Flowers Make A Bouquet" isimli Erasmus+ KA210 SCH Okul Ortaklığı Projesinin yaygınlaştırma faaliyeti olarak düzenlenen "Engelsiz Yaşam" konulu resim yarışması sonuçlanmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılar dileriz.

Not: Derece alan öğrencilerimize ödülleri 15 Şubat 2023 tarihinde Yunanistan ve Romanya'dan gelen katılımcılar eşliğinde verilecektir.

Ock

Ekm