E-Twinning Projemiz "GREEN "

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Uyar 8 öğrencimizle birlikte GREEN isimli eTwinning projesine katılarak çalışmalara başlamıştır. İspanya, İtalya, Litvanya, Polonya ve Türkiye’nin bulunduğu 15 ortaklı proje 4 ay sürecek şekilde planlanmıştır. Projenin amacı sıfır atık, küresel ısınma, yeşil okul gibi Paris Antlaşmasında yer alan konuların ingilizce etkinlikler ve sanatla birleştirilerek, duyarlı, ilgili, çağı yakalayan, teknolojiyi iyi takip eden okullar, öğrenciler,öğretmenlerle birlikte çalışmaktır. Proje tabanlı öğrenmeyle sürekli öğrenen, sonuç değil süreç odaklı olan bir proje hedeflenmektedir. eTwinning projeleri okullarda desteklenen, uluslararası farkındalığın oluşturulduğu bir platformdur. Proje tabanlı öğrenme, öğrencilerin yaşamlarında karşılaşabilecekleri problemleri sınıf ortamında farklı disiplinlerle bağlantı kurarak bir senaryo çerçevesinde çözmeye çalıştıkları öğrenme yaklaşımıdır. Bu metodun savunucuları Bruner ve John Deweydir. İçerisinde birçok metodu barındırığı için en iyi öğretim methodlarından biridir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

26-12-202326-12-2023

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 11:58 - Görüntülenme: 26