Okulumuzda eTwinning Projelerimiz Devam Ediyor

Pandemi süreci sonrasında okullların açılmasıyla öğrencilerimiz eTwinning projelerine ara vermeden devam ediyor. Okulumuz 9-A sınıfından Arda Ekim,Velihan Yılmazoğlu,Azranur Özer,Bilgesu Yürekli,Ahmet Alper Akbaba,Nesil Kaykaç,9-H sınıfından Sefa Sığınmış,Ata Açıkgöz,Emin Akkoç, Lütfiye Erdur,10-C sınıfından Fatma Zehra Çeliktürk,Murat Bozkır,Nurten Aydoğdu,Ayşe Yıldız İngilizce öğretmenimiz Yasemin UYAR rehberliğinde 'Sayings in Life' projesine başlamıştır. Atasözleri ve deyimler üzerine olan projede günlük dilde kullandığımız atasözleri ve deyimlerin nasıl ortaya çıktığı araştırılacaktır.Bu kapsamda yapılacak etkinliklerde web 2.0 araçları kullanılarak deyim ve atasözlerinin sunumlarının yapılması planlanmıştır.Farklı kültürlerde ve kendi kültürümüzde sıkça kullanılan atasözleri ve deyimler gösterilecektir.Bu atasözleri ve deyimler 21. yüzyıl becerileri ile daha işlevsel olacaktır.Özellikle proje tabanlı öğrenme,beyin fırtınası,oyun ve animasyon yoluyla öğrenme gibi etkinlikler sıklıkla kullanılacaktır.

25-11-2021

Yayın: 25.11.2021 - Güncelleme: 25.11.2021 09:47 - Görüntülenme: 348