Mrt

Mart ayı içerisinde kutlanan orman haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda bir sunum gerçekleştirilmiştir Salihli tema temsilciliğinin sunumunda öğrencilerimize hava toprak su kirliliği ve suyun önemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuzun ortak olduğu matematik öğretmenimiz Seçil Bilgin rehberliğinde yürütülen Interactive Math. projesi ortaklarının 14 Mart (3.14) Pi günü dolayısı ile hazırladığı e dergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Ara

2023-2024 Yılı Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

Ara

Öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Etkinliği Kapsamında Tiyatro Performansı Sergilediler

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Öğrencilerimizin hazırladığı özel koreografi ve Cumhuriyet Bayramı Töreni ile kutlandı.

Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesine Katılan Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Verildi

Üç Gün Boyunca Teknofest Alanındaydık

Manisa Kitap Fuarı Gezimizi Gerçekleştirdik

May

Okulumuzun koordinatör olduğu 2021-2-TR01-KA210-SCH-000048395 nolu ve “Different Flowers Make A Bouquet” isimli proje hareketliliği Romanya’nın Sebes şehrinde Liceul Tehnologic Sebes lisesinin ev sahipliğinde okulumuzu temsilen 5 öğrenci ve 2 öğretmenin katılımı ile 23/04/2023 ile 30/04/2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye, Romanya ve Yunanistan’dan katılımcılarla birlikte öğrencilerin günlük yaşam becerilerinin geliştirilmesi amacıyla yürütülen beş günlük proje faaliyetleri süresince öğrencilerimiz farklı kültürlerden öğrencilerle bir araya gelerek hem yabancı dil becerilerini hem de günlük yaşam becerilerini geliştirdiler. Öğrencilerimize refakat eden öğretmenlerimiz farklı ülkelerden meslektaşları ile Türkiye, Romanya ve Yunanistan eğitim sistemlerinin benzer ve farklı noktaları birbirleri ile paylaştılar.

Okulumuzda Çalışan Annelerimizin Anneler Gününü Kutladık

DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS ile İngilizce Öğrenme Artık Çok Kolay

ÇEDES Projesi Kapsamında Yardım Kolilerimiz Yola Çıkmak Üzere Hazır

Okulumuzda Diyabet Eğitimi Verildi